Uiteraard weet je dat je kunt zoeken op afbeeldingen in Google. Echter heeft Google al een tijdje een extra functionaliteit ingebouwd in het zoeken naar afbeeldingen waar veel mensen nog niet op de hoogte van zijn.

Je kunt namelijk zoeken op vergelijkbare afbeeldingen door middel van het uploaden van een foto of een link van een afbeelding. Zoeken naar vergelijkbare afbeeldingen gaat als volgt:

  • Open Google Afbeeldingen zoeken
  • Klik op de camera in het zoekveld
  • Druk op Een afbeeldingen uploaden of vul een url van een afbeelding in (Rechtermuisknop op afbeelding en kiezen voor Afbeelding-url kopiëren)

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.