Martijn Nieuwendijk

Mijn naam is Martijn Nieuwendijk en ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets. 

Met Pctipvandag.nl ben ik in 2008 begonnen met tips schrijven over Windows, Office, software en handige websites. Tegenwoordig schrijven wij over alles wat een gebruiker tegenkomt met zijn of haar smartphone, tablet of pc. Handige tips over apps, social media en Google worden tegenwoordig heel veel gelezen.

Mijn visie is dat het voor een normale gebruiker alleen nog meer ingewikkelder wordt onze groeiende digitale wereld. Internet of Things wordt de komende jaren een hot item en daar zullen we regelmatig over schrijven. Heb je tips of suggesties? Aarzel niet om mij te mailen of twitteren.

Pctipvandedag.nl groeit en groeit. Ik ben alleen begonnen met het schrijven van teksten, bouwen van de site, SEO, SEA en alles er om heen. Vandaag de dag houd ik me alleen bezig met de site nog meer te perfectioneren in samenwerking met Pixl. De teksten worden verzorgd door experts.

Uiteraard kun je vragen stellen op onze site. Ik zou zeggen brand los met je vragen en ik probeer zo snel mogelijk een antwoord te geven.