Met social media deel je niet alleen je leven, maar kun je ook inloggen op websites of met vrienden spelen in apps. Je geeft de app of site toegang tot je gegevens. Maar wat als zo’n site of app van alles begint te delen op je tijdlijn? Trek dan de toegang weer in.

Facebook

  • Log in op de Facebook (website) en klik op het driehoekje rechtsboven in de blauwe balk. Klik op Instellingen en ga daar naar Apps.
  • Ga op de app of site staan waarvan je de toegang wilt intrekken.
  • Klik op het kruisje om de toegang in te trekken.
  • Als je het hokje in het schermpje dat nu volgt aanvinkt, verwijder je ook alle posts van de app of site.
  • Klik op Verwijderen.

Twitter

  • Log in op Twitter (website) en klik op je foto rechtsboven.
  • Klik op Instellingen.
  • Ga naar Applicaties.
  • Klik bij site of app waarvan je de toegang wil intrekken op Toegang intrekken.

Instagram

  • Klik op je naam na het inloggen (website).
  • Klik op Profiel bewerken.
  • Ga daarna naar Apps beheren.
  • Klik bij site of app waarvan je de toegang wil intrekken op Toegang intrekken.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.