Tips voor je iPhone waar Apple niet over praat

Vreemd, maar de iPhone heeft functionaliteiten die Apple niet aan de grote klok hangt. Waarom is ons een groot raadsel, maar uiteraard willen wij deze tips voor de iPhone niet onthouden.

Hieronder handige tips voor je iPhone.

Meerdere foto's achter elkaar maken

Je kunt heel simpel en snel veel foto's achter elkaar maken met je iPhone. Dit doe je door naar de foto app te gaan en deze ingedrukt te houden. Dan maak je achter elkaar foto's. De foto's worden bewaard en hieruit kun je de mooiste uitkiezen of allemaal uiteraard.

Nieuwe zin beginnen met de spatiebalk

Als je in iMessage of in de mail aan het tikken bent en je drukt tweekeer op de spatiebalk, dan begin je automatisch een nieuwe zin en zet hij dus ook een punt.

LEES OOK
oplossingen vastgelopen iPhoneWat te doen bij een vastgelopen iPhone?
 
Het kan altijd gebeuren dat je iPhone vastloopt. Het scherm blijft zwart en de telefoon reageert niet meer op de knoppen. Je weet honderd procent zeker dat de batterij niet leeg is en toch doet hij het niet. De oplossing... Lees verder

Tijd ontvangen bericht in iMessage weergeven

Gebruik je iMessage veel en wil je zien wanneer een bericht verstuurd is, dit kun je heel makkelijk zien. Door in een chat naar links te schuiven.

Gebruik je iPhone als een waterpas

Er zijn veel apps die je kunt downloaden, wat veel mensen niet weten is dat er een standaard waterpas in je iPhone zit. Open de Kompas app en veeg naar links, dan krijg je de waterpas te zien.

De ondergrond is waterpas bij groen scherm:

iPhone waterpas

iPhone sneller opladen

Je iPhone gaat snel leeg. Hier vind je overigens tips om langer met je iPhone batterij te doen. Als je telefoon leeg is, kun je hem sneller opladen door de vliegtuig modus aan te zetten.

Sneller laden in vliegtuigmodus

Deel dit artikel:


Ook interessant