Heb je een hardnekkige vlek in je favoriete trui? Wil je weten hoe je rozen aflegt? Of wil je van die snotneus af? Allerlei vragen waar je oma gelijk een antwoord op zal hebben. Maar wat als oma niet bereikbaar is? Dan kun je altijd terecht op haar eigen website: Oma Weet Raad.

Oma Weet Raad is een website met adviezen en tips die je normaal gesproken vaak door een grootmoeder hoort vertellen. “In mijn tijd wasten we zweetvlekken uit ons shirt met azijn!” Klik een categorie aan en je krijgt de tips per trefwoord op alfabetische volgorde.

De categorieën die je vindt op www.omaweetraad.nl :

Vlekken

Alle oplossing voor vlekken in kleding, in de keuken, badkamer, op jezelf, op je huisdier, in de tuin. Noem een vlek en vind hier de oplossing.

Tuin

Alles over planten en bloemen en tuinonderhoud.

Gezondheid

alle huismiddelen bij vele uiteenlopende klachten.

Keuken

alles over koken en afwassen.

Diversen

Alles wat in bovenstaande categorieën niet past. Met onder andere een paar computertips.

Zelf een tip toevoegen? Klik op de website op Tip toevoegen. Log daarna in of maak een account en voeg daarna de tip toe.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.