Wanneer je in Office 2007 en 2010 een bestand wil openen ga je naar Bestand en kies je Openen, Je merkt dan dat hij standaard opent in de map Mijn documenten. Het kan zijn dat je je bestanden op een hele andere plek bewaard en het is handig dat hij daar dan ook standaard opent. Overigens geldt dit dan ook voor de locatie Opslaan. De locatie kun je als volgt wijzigen:

  • In Office 2007 klik je op de Office-Orb en vervolgens Opties
  • In Office 2010 klik je op tabblad Bestand en kies je Opties
  • Klik vervolgens links op Opslaan en wijzig de standaard locatie van bestand door op bladeren te klikken

Standaard opslaan locatie wijzigen office

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.