Home Smartphone Spotify lanceert Premium Duo

Spotify lanceert Premium Duo

Twee huisgenoten: de een gek op ​Top Hits NL, de ander gaat juist heel lekker op ​All Out 80’s​. Verschil moet er zijn, maar daarom is het ook een eeuwige strijd wie er thuis of in de auto de DJ mag spelen.

Gelukkig maakt Spotify het met de lancering van ​Spotify Premium Duo, een nieuw en uniek abonnement dat vanaf vandaag beschikbaar is, ​makkelijker voor twee mensen om samen (of juist apart van elkaar) hun favoriete muziek te beluisteren.

Premium Duo is speciaal ontwikkeld voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen en kost €12,99 per maand. Beide gebruikers krijgen bij dit abonnement ieder een eigen Premium-account, zodat ze allebei plezier kunnen hebben van reclamevrij, on-demand muziek luisteren en onbeperkt toegang tot een catalogus van meer dan 50 miljoen liedjes en een miljoen podcasts.

Daarnaast krijgen ze toegang tot unieke extra’s zoals exclusieve toegang tot Duo Mix;​ een op maat gemaakte, up-to-date playlist waarbij beide gebruikers muziek die ze allebei leuk vinden kunnen ontdekken – en daar samen van kunnen genieten.

Om lid te worden: ga naar spotify.com/duo en volg de instructies – beide gebruikers moeten op hetzelfde adres wonen om in aanmerking te komen voor Spotify Premium Duo. Gebruikers die nog nooit Premium hebben geprobeerd kunnen in aanmerking komen voor een maand gratis Premium Duo. Bestaande Premium-abonnees kunnen overstappen op Premium Duo door op hun account-pagina hun abonnement aan te passen. Door te upgraden naar Premium Duo kunnen Spotify-gebruikers hun bestaande Premium-accounts behouden, evenals hun opgeslagen muziek, podcasts en aanbevelingen.

Spotify Premium Duo is vanaf vandaag beschikbaar in 55 landen over de hele wereld, waaronder Nederland. Voor meer nieuws, bezoek Spotify’s For The Record blog.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.