Skip to content Skip to footer
0 +
Paginaweergaven in 2021
0
Unieke bezoekers per maand
0 %
enthousiasme

Ja, wij willen ook graag met jou samenwerken!

Pctipvandedag.nl is één van de grootste blogs op het gebied van ICT, computers, tablets, smartphones, soft- en hardware, internet en meer. Het is onze missie om iedere internetgebruiker te helpen met waardevolle tips en artikelen. Dit doen we door dagelijks relevante en nuttige artikelen te publiceren die lezers helpen met het oplossen van problemen en vragen rondom onder andere digitale apparaten, software en internet.

Inmiddels hebben we circa 77.000 bezoekers per maand, voornamelijk vanuit Google. Dit betekent dat lezers ons makkelijk weten te vinden als ze tegen een digitale hinderpaal aanlopen. Door ons grote bereik en onze sterke autoriteit is het voor adverteerders een uitstekende kans om onder de aandacht te komen bij een waardevolle doelgroep.

Download onze mediakit

Deze bedrijven gingen je al voor

Enkele van onze samenwerkingen
Samenwerkingen ptvdd

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor samenwerkingen, waaronder:

 • Advertenties
 • Advertorials gerelateerd aan onze doelgroep
 • Reviews van producten en software
 • Gastblogs over ICT, internet, computers(systemen), elektronica, apps, software en meer
 • Prijsvragen en weggeefacties

Onze tech-website wordt op regelmatige basis gebruikt door verschillende marketingbureaus om hun klanten via Pctipvandedag.nl te promoten. Ook worden wij gevraagd door winkels en fabrikanten voor publicatie van productreviews. Hiermee brengen we je product of dienst onder aandacht van onze enorme doelgroep. Bovendien draagt een review bij aan de autoriteit en betrouwbaarheid van je product of dienst. De reviews die wij publiceren zijn namelijk altijd eerlijk en rechtvaardig. Advertorials bieden een goede optie als je wil profiteren van direct verkeer vanaf onze website naar jou als adverteerder. Hiermee vergroot je ook je online vindbaarheid.

Heb je zelf een idee voor een samenwerking en staat deze er niet tussen? Neem ook dan contact op want daar staan we voor open. Dit kan via onderstaand formulier of via info@pctipvandedag.nl.

Download hier onze mediakit of stuur ons een bericht om de opties te bespreken

  Naam*

  E-mailadres*

  Bedrijfsnaam*

  Onderwerp*

  Uw bericht:

  Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.