PowerPoint 2010 heeft een handige functie, namelijk. Wanneer je een presentatie hebt gemaakt kun je deze uitzenden of streamen op internet. Je kan je klanten of vrienden een unieke url geven, zodat ze de presentatie kunnen volgen in hun browser.

Om een presentatie in PowerPoint te presenteren op internet moet je de volgende stappen volgen:

  • Klik op Bestand en dan op Opslaan en verzenden
  • Kies nu voor Diavoorstelling uitzenden (Je hebt een Windows Live ID nodig.)
  • Druk op de knop Diavoorstelling uitzenden en geef je aanmeldingsgegevens voor Windows Live ID op
  • PowerPoint maakt een link aan, die je kan verzenden per mail

Als de persoon de link ontvangt moet hij onderstaande stappen doen om de presentatie te bekijken:

  • Klik op de link die je hebt ontvangen
  • Klik op de knop Start Slideshow
  • De deelnemers op afstand zien precies de dia’s die je op dat moment bekijkt en afspeelt

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.