Tegenwoordig kun je met nagenoeg iedere tekstverwerker documenten exporteren naar PDF. Met het het programma PDF Editor kun je echter veel meer, namelijk: meerdere PDF’s samenvoegen, PDF bestanden splitsen of PDF bestanden beveiligen met een wachtwoord. Het grote voordeel van deze software is, dat het niet zo duur is dan Adobe Acrobat.

Wat kun je doen met UnityPDF?

  • PDF bestanden beveiligen met een wachtwoord (erg handig voor je eigen gemaakte PDF’s)
  • Verschillende PDF bestanden samenvoegen tot een bestand
  • Een groot PDF bestand opsplitsen naar een aantal kleinere PDF bestanden.

PDF Editor downloaden

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.