Home Windows Pc simpel opschonen en sneller maken...

Pc simpel opschonen en sneller maken met 1 muisklik

Je kan je PC sneller maken door handmatig junk bestanden te verwijderen, je register op te schonen en zelf handmatig onnodige processen uit te schakelen. Wat nog veel handiger zou zijn, is als een programma dit allemaal voor je zou doen door middel van een simpele muisklik.

Advanced SystemCare is precies het soort programma dat dit voor je regelt. Door je computer te scannen naar junk bestanden, register fouten, harde schijf problemen etc. kan je computer een stuk sneller gemaakt worden met 1-klik van de muis.

Naast de Clean & Optimize (Schoonmaak & Optimaliseer) module is er ook de Speed Up (Versnel) module. Met de Speed Up module kan de gebruiker bijv. de computer sneller maken door onnodige processen uit te schakelen d.m.v. de Turbo Boost, of men kan het opstarten van de PC versnellen door de StartUp Accelerate knop te gebruiken.

Daarnaast bevat Advanced SystemCare ook nog een Protect module en een Toolbox. De Protect Module versterkt de beveiliging van de PC tijdens het surfen op het internet. De toolbox bevat een groot aantal verschillende programma’s die apart gedownload kunnen worden voor allerlei doeleinden, zoals Driver Booster voor het updaten van drivers of IObit Uninstaller voor het deinstalleren van programma’s.

Advanced SystemCare is kortweg een alles-in-1 programma voor het schoon en snel houden van je PC. De bediening is heel eenvoudig en het programma ziet er visueel gelikt uit. Ideaal voor elke computergebruiker dat van tijd tot tijd eenvoudig en snel zijn computer wilt opschonen.

Meer informatie en kopen: Pc sneller maken en schoonmaken in een klik.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.