Home Windows Pc snel en schoon houden met...

Pc snel en schoon houden met System Mechanic Pro

Optimaliseer je computer met System Mechanic Pro. Is je computer trager aan het worden? Heb je een langzame internetverbinding ? Heb je per ongeluk een bestand verwijderd? Voor deze, en meer van dit soort problemen, biedt het programma System Mechanic Pro een oplossing.

Wat is System Mechanic Pro?

System Mechanic Pro is een programma dat je computer optimaliseert. Het blokkeert bijvoorbeeld Malware, zorgt voor een snellere opstart en zorgt ervoor dat pagina’s sneller worden geladen. We zetten alle mogelijkheden van System Mechanic Pro even op een rijtje.

Bescherming van je computer

System Mechanic Pro beschikt over anti- virus en anti- spyware, waarmee het alle Malware blokkeert. Verder herkent en verwijdert het programma ongewenste opstartprogramma’s. Deze zorgen namelijk voor een langer opstartproces en draaien op de achtergrond zonder dat je het doorhebt. Dit maakt je computer flink trager. Tevens zorgt System Mechanic Pro ervoor dat verwijderde bestanden ook echt verwijderd en absoluut niet meer traceerbaar zijn.

Je kunt duidelijk zien in het overzicht dat je computer gezond is:

Computer gezond met System Mechanic Pro

De snelheid verhogen

Computers kunnen na verloop van tijd flink trager worden. System Mechanic Pro biedt allerlei mogelijkheden om dit tegen te gaan. Het verhoogt automatisch de snelheid en beschikbaarheid van de CPU, RAM en harde schijf hulpbronnen. Tevens optimaliseert het verborgen Windows Internet instellingen. Hiermee krijg je snellere downloads, worden pagina’s vlotter geladen, is er minder buffering en heb je een verbeterde videokwaliteit. Verder ruimt het programma voortdurend “rommel” op in de vorm van ongewenste en overbodige bestanden. Hierdoor komt er weer een hoop kostbare schijfruimte vrij.

Systeem vereisten en kosten

System Mechanic Pro draait onder alle versies van Windows met tenminste Internet Explorer 7.0. Een internetverbinding is een vereiste, evenals één gigabyte RAM- geheugen. Daarbij moet je beschikken over minsten 270 megabyte vrije schijfruimte. System Mechanic Pro is niet gratis. Wel kun je het programma dertig dagen gratis uitproberen.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.