Skip to content Skip to footer

Wij laten zien dat technologie voor iedereen haalbaar en makkelijk is.

Pctipvandedag.nl heb ik ruim 14 jaar geleden opgericht vanwege de grote vraag naar ICT-oplossingen. Als servicedesk engineer en systeembeheerder bij DPG Media (o.a. Nu.nl, Algemeen Dagblad en Volkskrant) kreeg ik steeds dezelfde vragen van werknemers, bijvoorbeeld over Microsoft Office en kantoorautomatisering. Er is toen een lampje gaan branden en een zaadje geplant. Uiteindelijk is vanuit deze expertise pctipvandedag.nl ontstaan. In 2008 is de website live gegaan en inmiddels niet meer weg te denken als belangrijke informatiebron op het gebied van tech.

0 +
Tips gegeven
0 k
Pag.weerg. jan-apr 2022
0
Bezoekers per dag (2021)
0 %
Inzet
Dit is de 1 bij het artikel: over ptvdd.

Onze evolutie

Download onze mediakit

Je wordt niet zomaar een van de grootsten: na meerdere omvangrijke websiteveranderingen, indexering in Google én nieuwe ontwerpen werd Pctipvandedag wat het vandaag de dag is: een sterke speler in zijn veld. Op dagelijkse basis voorzien we ruim 60.000 tot 80.000 bezoekers per maand van informatie en interessante kennis op het gebied van technologie. Inmiddels bespreken we naast pc’s en laptops, al jaren o.a. ook apps, smartphones, veiligheid, en meer. Zowel soft- en hardware komt aan bod. Tijden veranderen en wij dus ook. Zo vind je ook regelmatig tips en uitleg over bitcoins, vernieuwde privacy-opties of DigiD.

Vanwege de enorme groei die pctipvandedag.nl heeft doorgemaakt is met vele freelancers gewerkt maar inmiddels heb ik twee vaste collega’s. Dit team van tech-redacteurs heeft een echte passie voor technologie. Alle drie hebben we ons eigen expertise en invalshoek. Met onze kennis en een luchtige toon zorgen we ervoor dat Pctipvandedag.nl een website is voor jong en oud.

Wij hebben samengewerkt :)

Samenwerkingen ptvdd
Ontwikkeling ptvdd

Voortdurende ontwikkeling

Wij zijn constant in beweging om PTVDD nóg sterker te maken. Onze ontwikkeling is nooit klaar. Het uitgangspunt blijft echter altijd hetzelfde: technologie bereikbaar maken voor iedereen door tips en uitleg. Dit doel is het allerbelangrijkste voor ons. We zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt en nog gaan bereiken.

Ondanks onze naam draait pctipvandedag.nl allang niet meer slechts om pc’s. We laten dit zien met ons nieuwe logo en stappen nu vaker over op het gebruik van ‘PTVDD’ in plaats van pctipvandedag.nl. In ons logo is de volledig uitgeschreven naam niet weggehaald in verband met herkenbaarheid.

Ons team

Liefhebbers van tech

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.