Over Pctipvandedag

Pctipvandedag.nl bestaat al ruim twaalf jaar en is ontstaan vanuit een grote vraag naar ICT-oplossingen. Martijn is al ruim 10 jaar werkzaam bij DPG Media en kan zich met zijn ruime werkervaring een echte it-expert noemen. Vanuit deze expertise als systeembeheerder en servicedesk engineer kreeg Martijn Nieuwendijk vaak dezelfde ICT-gerelateerde vragen. Bijvoorbeeld over kantoorautomatisering en Microsoft Office how to’s. Om de antwoorden op deze vragen voor iedereen toegankelijk te maken, richtte hij in 2008 Pctipvandedag.nl op.

Na een tijdje werden deze antwoorden door Google geïndexeerd en na wat passen en meten, met drie grote websiteveranderingen in ontwerp en ordening, werd Pctipvandedag.nl de website zoals hij nu vandaag de dag is. Inmiddels hebben we meer dan 100k unieke bezoekers per maand die we op dagelijkse basis voorzien van informatie en interessante kennis op het gebied van tech. Daarbij betrekken we inmiddels niet alleen informatie over PC’s, maar bespreken we ook de laatste ontwikkelingen op smartphone en app gebied, laten we zien hoe je technische problemen met Android of iOS kunt oplossen en houden we je op de hoogte van het laatste nieuws omtrent technische ontwikkelingen op zowel software als hardware gebied.

Ons team van redacteuren heeft een echte passie voor technologie. Iedereen heeft zijn eigen expertise en invalshoek. Met onze gecombineerde kennis en luchtige toon zorgen we ervoor dat Pctipvandedag.nl een website is voor jong en oud.