Je kunt Outlook beveiligen door het instellen van een wachtwoord. Er wordt een wachtwoord geplaatst op het zogenaamde .pst bestand. Je kunt Outlook als volgt beveiligen met een wachtwoord:

  • Ga bovenin in naar Extra en kies Opties.
  • Klik op het tablad E-mailinstellingen en daarna gegevensbestanden
  • Er volgt een nieuw venster, selecteer het gegevens bestand en kies instellingen
  • Kies wachtwoord wijzigen, vul niks in bij oud wachtwoord en kies een nieuw wachtwoord.
  • Start Outlook opnieuw op en vul het wachtwoord in

outlook wachtwoord instellen

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.