Normaal zie je in Outlook een envelop van berichten die niet gelezen zijn. Heb je het bericht gelezen dan kun je het bericht weer op ongelezen zetten. Om wat voor reden dan ook kan het handig zijn om een ongelezen mail een kleur te geven.

  • Ga naar tabblad Beeld
  • Kies Weergave-instellingen bij huidige weergave
  • Druk op de knop Voorwaardelijke opmaak en selecter Ongelezen berichten
  • Pas het lettertype, grootte en kleur aan

Wat ook handig is, is om weeknummers standaard in te stellen in Outlook.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.