Notities maken op een geeltje of jezelf een mailtje sturen zijn twee voorbeelden uit de praktijk waar iedereen wel eens overkomt. Er bestaan genoeg programma’s en apps waar je je notities in kwijt kunt, zoals: App to do list, “Remember the milk” of het uitgebreide “Evernote”.

Google heeft ook een mogelijkheid om notities en to do lijsten bij te houden. Dit heet Google Keep. Het voordeel van deze applicatie is dat je hem overal in de browser kunt openen. Het nadeel is is dat er nog geen app is voor iPhone. Uiteraard kun je het op je iPhone in de browser gebruiken.

Google Keep werkt als volgt:

  • Ga naar Google en zoek op Google Keep
  • Login met je gegevens
  • Verwijder de voorbeeld notities, druk op drie stippen en klik notitie verwijderen
  • Klik bovenaan een tekst in notitie en geef titel

Vergeet nooit meer wat en zet alle notities in Google Keep:

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.