Nieuwe emoticons in Whatsapp

Home Social Nieuwe emoticons in Whatsapp

Bestook jij je vrienden ook altijd met emoticons? Dan kun je sinds kort voor zowel iPhone als Android-telefoon na een update van Whatsapp nog meer versturen.

In de app heb je nu meer gevarieerde en nieuwe emoticons. Whatsapp heeft onlangs de update uitgebracht voor Android. Het was al eerder mogelijk voor iPhone-gebruikers.

Nieuwe emoticons

De emoticon waar velen op wachten, is er dan eindelijk: de middelvinger. En Whatsapp laat ook hun steun zien aan homoseksuelen. Je kunt nu twee mannen of vrouwen sturen die elkaars handen vasthouden

Huidskleur

Ook hebben de emoticons nu verschillende huidskleuren. Bij een aantal emoticons kun je dat veranderen. Je herkent ze aan een klein driehoekje aan bij de smiley. Houd de emoticon vast en selecteer een huidskleur.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.