Apps Medicijnen app

Medicijnen app

Slik je veel medicijnen? En ben je bang dat je ze verkeerd inneemt of te laat? Je smartphone of tablet kan het medicijngebruik simpel voor je maken als je met veel medicatie kampt of een beetje oud en vergeetachtig wordt. De app MedApp is hiervoor een goede ondersteuning en is veel meer dan een medicijnwekker.

MedApp zorgt voor overzicht. De app geeft aan wanneer je een medicijn moet nemen en je kunt zelf aangeven of je hem ook genomen hebt. Zo creëer je voor jezelf een handig overzicht van je medicijn gedrag.

Zoveel medicijnen en evenveel moeilijke namen. Je kunt ze in MedApp een kleurtje geven zodat je met één blik weet wat je moet nemen. Raakt het medicijn op? Dan waarschuwt de app dat je nieuwe nodig hebt. Daarvoor hoef je de medicijnen niet te bellen. Als je wilt, kan MedApp je herhaalrecepten automatisch indienen bij de apotheek.

Avatar of martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week