Je weet maar nooit, waarvoor het handig kan zijn, maar je kunt in Word 2010 het laatst geopende bestand automatisch openen. Als je in Word kijkt onder bestand bij Recent krijg je een overzicht van de recent geopende bestanden.

Wil je altijd het meest recente bestand in Word openen, neem dan de volgende stappen:

  • Ga naar Bureaublad en klik recht rechtermuisknop
  • Kies voor Nieuw en vervolgens Snelkoppeling
  • Typ bij locatie: “C:Program Files (x86)Microsoft OfficeOffice14WINWORD.EXE”
  • Geef snelkoppeling een naam en klik Voltooien

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.