Je wilt een routebeschrijving maken. Je knipt met knipprogramma een gedeelte van een kaart vanuit Google maps. Deze plak je in een tekenprogramma om hem vervolgens te bewerken. Je trekt een lijn, je markeert je eindbestemming.

In een tekenprogramma gaat dit niet zo makkelijk als onderstaande online applicatie, waarmee je direct in Google Maps bewerkingen kunt uitvoeren:

  • Ga naar MapFab om Google maps te openen
  • Zoek linksboven de plaats die je wilt bewerken
  • Rechtsboven vind je de rest van tools (bewaren, lijnen tekenen etc)

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.