Websites tips

Hieronder vind je tips over handige, leuke en originelen websites. Dit kunnen sites zijn om je pc op afstand te delen, maar ook om je ideale vakantie bestemming te bepalen of om te kijken wat het weer morgen wordt. 

Onbetrouwbare webwinkel? Controleer gegevens bij de politie

Onbetrouwbare webwinkel? Controleer gegevens bij de politie

Online shoppen is populair. Logisch, want online winkelen gaat nu eenmaal erg makkelijk en snel. Niet gek dus dat er dat dagelijks steeds meer webwinkels op het net te vinden zijn. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, maar hoe weet je nu zeker dat je met een betrouwbare webwinkel te maken hebt?

Tips uit grootmoeders tijd

Tips uit grootmoeders tijd

Heb je een hardnekkige vlek in je favoriete trui? Wil je weten hoe je rozen aflegt? Of wil je van die snotneus af? Allerlei vragen waar je oma gelijk een antwoord op zal hebben. Maar wat als oma niet bereikbaar is? Dan kun je altijd terecht op haar eigen website: Oma Weet Raad.

Snel een A4 collage maken met een woordenwolk

Snel een A4 collage maken met een woordenwolk

Iedereen krijgt wel eens een verzoek om een A4-tje te maken voor een vertrekkende collega, jarig familielid of vrienden die gaan trouwen. Het A4-tje moet een leuke tekst, gedicht, collage of foto's bevatten. Wij hebben een site gevonden, waarmee je snel een leuke collage kunt maken door middel van woorden. Je geeft een aantal worden op die betrekking hebben op de persoon en vervolgens zeg je Go. De site maakt dan een zogenaamde "Tag Cloud". Dit zijn de woorden die je eerder hebt opgegeven in verschillende formaten. Deze site kan ook een "Woordenwolk" maken van een bepaalde site. Hoe maak je een leuke collage op A4 voor een collega, vriend, familie of website?

Glasvezelinternet: techniek en snelheid

Glasvezelinternet: techniek en snelheid

De laatste jaren zitten we met z’n allen steeds meer op internet. Hierdoor is het dataverbruik explosief gestegen. Het is niet alleen de tijdsduur die de groei veroorzaakt, maar ook de content die we kijken. Was het vroeger al heel wat als je een film in HD kon bekijken, tegenwoordig wil je toch 4K films kijken. Dit kost wel 6 keer zoveel data. Door deze ontwikkelingen loopt het ADSL-netwerk, dat data doorgeeft via koperdraad, tegen zijn grenzen aan. Daarom is men in Nederland al enkele jaren geleden begonnen met het uitrollen van een glasvezelnetwerk. Maar hoe werkt een verbinding via glasvezel nu precies?

Besparen met een alles-in-1-pakket

Besparen met een alles-in-1-pakket

Snel internet, genoeg keuze qua televisiezenders en eventueel een vaste telefoonaansluiting. Alles-in-1 pakketten zijn een prima manier om te besparen op dure losse abonnementen. Maar dat is niet de enige manier om de abonnementskosten omlaag te brengen. Afhankelijk van jouw surf-, kijk- en belgedrag, zijn er een aantal andere zaken om op te letten. Kies een abonnement dat past bij je behoefte

Muziek mixen - zelf DJ spelen

Muziek mixen - zelf DJ spelen

Muziek mixen en zelf DJ Tiesto of Armin van Buuren spelen. Uiteraard hebben zij hele dure apparatuur, maar om te beginnen is dit helemaal niet nodig. Je kunt heel simpel ontdekken of je talenten hebt op DJ gebied en het kan gratis. Wij hebben een hele gave website gevonden, waar je heel makkelijk zelf je muziek kunt mixen en DJ spelen. Deze site kun je heel goed gebruiken om muziek te draaien op feestjes. Wat je wel nodig hebt zijn goede boxen.

Patience spelen online

Patience spelen online

Als je wel eens achter een Windows-pc hebben gezeten ken je waarschijnlijk de Microsoft spellen wel: Patience, Spider Solitaire en Freecell Solitaire. Veel mensen beschouwen deze laatstgenoemde als het beste Solitaire spel ooit gemaakt. Het is leuk, spannend en om te winnen heb je geen geluk nodig maar enige vaardigheid en moet je strategisch denken, een echte hersenkraker dus.

Website issues vinden en fixen met SiteGuru

Website issues vinden en fixen met SiteGuru

Heb je een blog of verkoop je spullen online? Dan weet je hoe belangrijk het is om goed te scoren in zoekmachines. Als je eenmaal hoog in Google staat, ben je verzekerd van veel bezoekers op je website. Hoger komen in zoekmachines is een vak apart: SEO, of Search Engine Optimization. Als je de juiste trucs kent, kun je je website een flinke boost geven.

Site om geldigheid emailadres te controleren

Site om geldigheid emailadres te controleren

Je hebt van iemand een e-mailadres gekregen en je stuurt een mail. Het bericht komt niet aan en je ontvangt een bounce bericht. Het bericht kan niet worden afgeleverd. Hoe kan dat?Als eerste stel je de vraag, bestaat dit e-mailadres wel echt of heb ik een tikfout gemaakt. Er bestaat een website waarmee je een e-mailadres op echtheid kunt controleren:

Pagina's