Tranende ogen, niezen en een loopneus. Het mooie droge weer heeft voor sommige mensen een nadeel: hooikoorts. Wees voorbereid met deze hooikoortsapps.

Pollennieuws
Een app met nieuws en informatie over pollen. Het kan aan de hand van je locatie bepalen hoeveel last je gaat hebben. Bekijk de pollenverwachting op de kaart en geef aan hoeveel last je zelf hebt.

Hooikoortsweerbericht (A. Vogel)

Ook deze app geeft de pollen aan op de kaart. Je kunt je ook inschrijven voor een hooikoortsbericht per e-mail. Je kunt ook je locaties opslaan, zoals je werk- en thuisadres.

Screenshot van de app van A. Vogel:

Hooikoorts app

Mediq Hooikoorts App
Net als de bovenstaande apps bevat een kaart en informatie. De app geeft aan welke bomen en planten de meeste last bezorgen. Aan de hand van je klachten krijg je persoonlijk advies. Cliënten van Mediq ook in deze app inloggen voor medicijnen.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.