Home Apps Hoe werkt de Privates!-app?

Hoe werkt de Privates!-app?

De app Privates! (voorheen Protect Your Privates) is een messenger-app waarmee je de unieke mogelijkheid hebt om met heel veel privacy te communiceren. Dit is hoe het precies werkt:

Als je een tekstberichtje, foto of video stuurt binnen de app Privates!, kies je veiligheidsinstellingen in de vorm van ‘touch’, ‘motion’ en ‘camera’. Bij ‘touch’ moet de ontvanger het scherm aanraken op daarvoor bestemde buttons om het bericht te kunnen zien. Bij ‘motion’ moet de ontvanger het toestel op een bepaalde manier vasthouden om het bericht te kunnen zien. Bij ‘camera’ moet de ontvanger zijn gezicht in beeld brengen via de ingebouwde camera om het bericht te kunnen zien. Het is mogelijk om deze veiligheidsopties met elkaar te combineren. Privates! heeft verder de bijzondere feature dat het niet mogelijk is om screenshots te maken van het bericht, en het is mogelijk om verzonden berichten helemaal te verwijderen in het geval je spijt krijgt van datgene wat je gestuurd hebt.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.