Voor de actieve sporter zijn er allerlei apps op de markt, zoals bijvoorbeeld Hardlopen met Evy. Deze sport-app werkt als volgt:

In de app Hardlopen met Evy vind je diverse trainingsschema’s voor hardlopers. Na een account te hebben aangemaakt kan je beginnen met je trainingsdoelen. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om 5 of 10 kilometer te willen hardlopen. Tijdens het sporten neem je je smartphone mee en doe je oordopjes in. Je krijgt dan de stem van Evy te horen die instructies en aanmoedigingen geeft. Tussendoor hoor je ook muziek. Verder registreert de app wat je afgelegde afstand is, je gemiddelde snelheid en hoeveel calorieën je verbrand hebt.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.