Als je een webpagina tegenkomt die je graag wilt opslaan zodat je hem later weer makkelijk kan terugvinden, doe je dat door een bladwijzer aan te brengen. In Chrome heet dat een bookmark. Maar hoe verwijder je zo’n bookmark weer?

  • Open Chrome
  • Klik op de drie puntjes rechtsboven in
  • Ga naar Bladwijzers > Bookmarks (dubbelklik op Bookmarks)
  • Klik op de drie puntjes achter de bookmark die verwijderd moet worden (zoek eventueel de juiste bookmark via de zoekfunctie bovenaan)
  • Klik op Verwijderen

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.