Skip to content Skip to footer

Hoe kun je als bedrijf ruimte aanbieden om websites te hosten?

Er zijn heel veel mensen die een website kunnen maken. Als je echter geld wilt verdienen met deze vaardigheid, dan is het beter om een totaalpakket aan te bieden. Je kunt namelijk niet alleen maar een website maken, je moet ook zorgen dat deze ergens kan ‘draaien’. Als je als bedrijf gespecialiseerd bent in het ontwerpen van websites, dan kan het zeer de moeite waard zijn om te zorgen dat je ook extra diensten aanbiedt. Zo kun je namelijk je klanten een totaalpakket aanbieden en dat is doorgaans exact wat klanten zoeken. Wat heb je nodig om je klanten echt goed op weg te kunnen helpen?

Zorg dat je een goede reseller hosting deal maakt

Wanneer een bedrijf zichzelf goed op de markt wil zetten, dan zal er een goede website moeten komen. Een website is meer dan alleen het zichtbare deel. Je moet namelijk ook zorgen dat de website ergens gehost wordt. Als je aan reseller hosting gaat doen, kun je een pakket inkopen dat je vervolgens in delen weer aan je klanten kunt verkopen. Je kunt dan een extra dienst aan je bedrijf toevoegen, namelijk dat je een site ook echt kunt laten functioneren. Dat is een heel goede manier om jouw eigen onderneming te laten groeien. Je kunt een compleet pakket aan diensten aanbieden waardoor je ook onder de tarieven van de concurrentie kunt blijven. Je kunt bij de meeste aanbieders kiezen uit diverse reseller hosting pakketten, dus kijk eens naar welke opties voor jou het meest interessant zijn. Je zult zien dat de totale kosten nooit sterk de pan uit kunnen rijzen.

Bied je klanten goede webhosting aan

Als je eenmaal een reseller hosting pakket hebt gekocht, kun je een extra dienst aan je klanten leveren. Je kunt nu namelijk ook webhosting aanbieden. Veel klanten vinden het heel fijn dat zij een site bij een bedrijf kunnen laten bouwen dat alle bijkomende diensten ook gelijk regelt. Klanten zitten vaak niet te wachten op allerlei taken die zij ook nog moeten uitvoeren om een site te kunnen gebruiken. Zij willen een pagina die gelijk goed werkt. Als bedrijf kun je op deze wens inspelen, daardoor meer geld verdienen en uiteindelijk dus goede reclame maken voor je bedrijf omdat je klanten zo tevreden zijn. Mond op mond reclame van tevreden klanten is de beste reclame die je kunt krijgen.

Geef je klanten een goed resultaat

Het klinkt misschien als een open deur, maar zorg dat je klanten een goed resultaat ontvangen. Ga daarom niet altijd voor de goedkoopste opties, want kwaliteit wordt veel beter gewaardeerd. Wees daarom ook eerlijk naar je klanten en laat het hen weten wanneer hun hoge eisen ten koste gaan van het eindresultaat. Je zult zien dat zij dat zeker zullen waarderen.

Dé plek voor tips en uitleg over tech: Windows, Apple, Microsoft Office, DigiD en meer.