Na de upgrade van Windows 10 ben ik mijn prullenbak kwijt op het bureaublad. Hoe krijg ik de prullenbak weer terug?

  • Ga naar het zoekveld van Windows 10 (vergrootglas linksonder)
  • Tik in het zoekveld Instellingen
  • Kies voor Persoonlijke Instellingen
  • Links klik je op Thema’s
  • Rechtsboven open je Instellingen voor Bureaubladpictogrammen
  • Zet een vinkje voor Prullenbak en klik OK

Screenshot Instellingen voor Bureaubladpictogrammen:

Prullenbak op bureaublad Windows

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.