In een cachegeheugen wordt tijdelijke informatie opgeslagen zodat het snel beschikbaar is indien nodig. Omdat een cache helemaal vol kan lopen en daardoor veel opslagruimte inneemt, is het verstandig af en toe de cachegegevens te verwijderen. Maar hoe je dat op een Samsung tablet?

Voor het legen van het cachegeheugen op de tablet gaat u naar instellingen > algemeen > opslag > cachegegevens. Als er een venster verschijnt met de vraag ‘cachegegevens wissen?’ drukt u op OK.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.