Er zijn sinds de lancering van Windows 10 diverse versies van dit besturingssysteem uitgerold. Om erachter te komen welke Windows 10 versie jouw pc gebruikt, volg je deze 2 stappen:

  • Ga naar Start > Instellingen
  • Klik op ‘Systeem’ en daarna op ‘Info’
  • Achter ‘Versie’ zie je welke Windows 10 versie op je pc staat

Er is nog een veel snellere manier om de versie te achterhalen. Dit kregen wij door van een oplettende nieuwsbrief lezer, namelijk:

  • Klik op het vergrootglas
  • Tik winver en druk op enter

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.