Hoe kan ik zien wat ik heb gekeken op Netflix?

Home Apps Hoe kan ik zien wat ik...

Twijfel je of je een bepaalde serie hebt bekeken op Netflix, dan kun je de kijkgeschiedenis nagaan in Netflix. Schaam je je een beetje dat je een bepaalde film hebt gekeken, dan kun je deze ook verwijderen. De kijkgeschiedenis kun je als volgt bekijken:

  • Ga naar Netflix en log in op je account
  • Klik rechtsboven op je account
  • Kies voor mijn account
  • Onder Mijn profiel kies je Kijkactiviteit

Hoe kan ik de kijkgeschiedenis verwijderen op Netflix?

Netflix onthoudt alles wat je kijkt en geeft op basis daarvan aanbevelingen voor andere films en series. Ook kun je door deze opgeslagen historie altijd verder gaan waar je gebleven bent met kijken. Maar wat als je je kijkgeschiedenis wilt wissen?

Je kijkgeschiedenis verwijderen is niet mogelijk via een tv, maar wel via een browser op je pc, laptop, tablet of smartphone. Als je inlogt op je Netflix-account via een browser, ga je naar ‘Mijn activiteit’. Daar zie je achter iedere gekeken film en serie een X staan. Als je daarop klikt, heb je de mogelijkheid om hem uit je kijkgeschiedenis te verwijderen.