Hoe kan ik ongewenste YouTube-meldingen uitzetten? | Pctipvandedag.nl

Veel YouTube-gebruikers merken dat ze update-meldingen krijgen die ze niet zelf hebben ingesteld. Dat kan vervelend zijn, maar gelukkig is het makkelijk te voorkomen door middel van onderstaande vier stappen.

  • Ga naar YouTube
  • Open Instellingen via de profielfoto rechtsboven in
  • Klik op Meldingen
  • Vink bij Kanaal abonnementen de optie af waarbij er af en toe geïnformeerd wordt over nieuwe video’s en activiteiten uit je abonnementen

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.