Als je regelmatig ongevraagd e-mails krijgt van Facebook over allerlei soorten statusupdates en soortgelijke meldingen, kan je dit op eenvoudige wijze stopzetten.

De beste manier om te voorkomen dat je bepaalde Facebook-meldingen via e-mail blijft ontvangen, is door onderaan een ontvangen e-mail op ‘uitschrijven’ te klikken. Om alle instellingen voor meldingen via e-mail te beheren ga je naar Facebook en klik je op Instellingen via het pijltje rechts bovenin. Ga vervolgens naar Meldingen > E-mailadres (klik op bewerken).

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.