Ziggo is een van de grootste aanbieders van televisie en internet in Nederland. Als je klant bent, kan je online in het Mijn Ziggo account al je facturen en andere gegevens inzien. Een account aanmaken is gratis en zo gebeurd door onderstaande stappen te volgen.

  • Ga naar www.ziggo.nl/mijn/registreren/stap1
  • Vul je klantgegevens in en klik op ‘Volgende’.
  • Kies je inloggegevens en klik op ‘Volgende’.
  • Bevestig je nieuwe accountgegevens.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.