Veel mensen vergeten vaak de nieuwste drivers voor bijv. de grafische kaart of muis te downloaden, want meestal weet je niet eens dat er nieuwe drivers beschikbaar zijn. Hierdoor kan het zijn dat je pc niet optimaal werkt, omdat je drivers verouderd zijn. Dit kan nu opgelost worden met een handig tooltje van IObit: Driver Booster 3.

Deze simpele tool zoekt automatisch naar de juiste drivers voor je systeem, om ze daarna te downloaden en vervolgens te installeren. Naast het zoeken naar up-to-date drivers zorgt dit programma er ook voor dat de game componenten geupdate worden. Dit allemaal met een paar simpele muisklikken.

Driver Booster komt in twee versies: Gratis en de PRO versie (waarvoor betaald dient te worden). Het grootste verschil tussen de gratis versie en betaalde versie is dat de betaalde versie beschikt over een back-up functie zodat er een herstelpunt gemaakt kan worden wanneer nieuwe drivers worden geïnstalleerd. Als er iets fout gaat na het installeren van een nieuwe driver kan het systeem weer herstelt worden naar het punt voordat de nieuwe driver geïnstalleerd werd. Driver Booster 3 is al met al een handig tooltje waarmee elke pc gebruiker zijn drivers up-to-date kan houden.

Wil je meer informatie over Driver Booster Free en Pro kijk dan hier: Drivers up to date houden .

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.