Een virusscanner is tegenwoordig onmisbaar met alle online bedreigingen. Voor een enkele computer ben je (als je even zoekt) voor 20 euro per jaar voorzien van een echt goede virusscanner. Maar wist je dat je als klant van Ziggo recht hebt op gratis virusscanner software van F-Secure op 1 computer?

De virusscanner van Ziggo is een serieuze en goed geteste scanner. Deze is onlangs getest door de consumentenbond en kwam er beter uit naar voren dan Symantec Norton Virusscanner! Wil je deze scanner installeren? Ga naar Ziggo’s website en installeer het programma snel!

De website van Ziggo is helaas nog niet zo intuïtief dus we helpen je even verder op weg: Je vindt jouw activatiecode alleen als je ook bent ingelogd onder Mijn Ziggo. Neem onderstaande stappen om de gratis beveilgiging voor je pc op je computer te installeren:

  • Ga nnar de website van Ziggo
  • Klik rechtsboven op Mijn Ziggo en kies Inloggen
  • Bovenaan klik je op Producten, vervolgen Internet en Beheer je internetdiensten
  • Scroll naar beneden en klik Download gratis bij Internetbeveiliging Basis (Maak een screenshot van de Licentiecode
  • Start na het downloaden de installatie

Bekijk voordat je het programma installeeert eerst het uitgebreide installatie stappenplan van Ziggo .

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.