GoEuro reisplanner voor heel Europa

GoEuro: In een handomdraai je reis boeken door heel Europa

Kiezen voor een leuke reisbestemming in Europa terwijl het niet teveel mag kosten? Maak dan gebruik van de beste app op dit gebied en ga direct naar GoEuro.nl. Een eenvoudige startpagina opent zich voor jou en je hoeft alleen maar je vertrekstad en aankomstplaats in te vullen.

Elk vervoermiddel tot je beschikking

Nu denk je misschien dat je met GoEuro altijd een vliegtuig boekt? Dat is zeker niet het geval. Op deze prachtige website vind je de verbindingsmogelijkheden per trein, per vliegtuig en per bus. Uit de getoonde mogelijkheden kan je precies kiezen hoe jij het wilt. Naar wens kies je voor de ‘goedkoopste’, ‘snelste’ of ‘slimste’ verbinding. Heb je eenmaal die keuze gemaakt, dan hoef je alleen nog te klikken op het vervoermiddel waarmee je het liefste reist. Hierna wordt op het scherm getoond hoe vaak en hoe laat je verbinding gaat.

Kiezen, boeken, klaar

Natuurlijk wordt ook netjes vermeld of je tijdens de reis moet overstappen. Heb je de meest gunstige verbindingsmethode geselecteerd, dan kan je de reis direct boeken. Je wordt doorgeleid naar het bijbehorende portaal en voor je het weet is je boeking gereed. Dat is nog eens service waar je iets aan hebt. Je hoeft immers niet eerst zelf alle reistrajecten aan elkaar te plakken.

Handige tips en veel inspiratie

Natuurlijk is GoEuro veel meer dan een efficiënte site waarop je een vakantiereis kunt boeken. Scroll je even naar onder in je scherm, dan kan je kiezen voor de pagina met blogs. Je leest er verhalen met nuttige tips, over allerlei bestemmingen op het Europese continent. Zo worden bijvoorbeeld de gratis bezienswaardigheden in enkele wereldsteden beschreven. Die mag je absoluut niet missen. Deelnemen aan goedkope, leuke dagtrips vanuit een verre stad? Ook dan ben je in de blogafdeling aan het juiste adres. Naast een slimme boekingssite is GoEuro dus ook een interessante site om inspiratie op te doen.

Handige apps, je huurauto en je accommodatie

Zit jij ook de hele dag op je telefoon? Dan kies je natuurlijk graag voor de GoEuro app. Je downloadt hem zo uit de App Store of van Google Play. Ook handige apps voor tijdens je reis worden in de blogafdeling bij je geïntroduceerd. Ze helpen je om op jouw bestemming woorden te vertalen en ze brengen je ook naar fotogenieke plekjes toe. Op je bestemming behoefte aan autoverhuur? Ook daar wordt op de GoEuro site op ingespeeld. Hetzelfde geldt voor de accommodatie die je misschien nodig hebt. GoEuro werkt hierbij nauwgezet samen met Booking.com.

Uitgebreid inspiratie opdoen en efficiënt boeken

Ga zelfverzekerd op reis voor een lage prijs. De opties die GoEuro je biedt zijn bijna onbegrensd. Door de efficiënte werking van de site, ben je bovendien met het boeken heel snel klaar. Nog geen idee waar naartoe je op reis wilt gaan? Neem dan een duik in de blogs op deze site en begin lekker met inspiratie opdoen. Prettige vakantie!

Plan een reis door Europa met de handige app van GoEuro:

Deel dit artikel:


Ook interessant