Het kan voorkomen dat je bij vrienden was en op je Gmail bent ingelogd of je hebt achter een pc gezeten en daar heb je je Gmail gelezen, maar je bent vergeten af te melden.

Help nu kunnen collega’s of vrienden mijn e-mails lezen in Gmail. Geen paniek er is een oplossing om je account af te melden op afstand. Neem de volgende stappen:

  • Meld je aan op Gmail op een willekeurige pc
  • Klik helemaal rechtsonder op Details
  • In dit overzicht zie je alle openstaande sessies
  • Druk op Alle andere sessies uitloggen om alle verbindingen te verbreken

Hier kun je overigens ook in de gaten houden, als je iemand verdenkt van het kijken in je Gmail.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.