De 10 beste gezondheid en fitness apps

Tegenwoordig kun je overal wel een app voor downloaden. Om online te winkelen, de lekkerste recepten te zoeken, spelletjes te spelen en zelfs om je leefstijl te verbeteren. Wil jij jouw leefstijl ook verbeteren door gezonder bezig te zijn en kun je hier wel wat extra hulp bij gebruiken? Lees dan in dit artikel welke 10 gezondheid apps op dit moment het best beoordeeld worden en download de apps die jij nodig hebt om gezonder te leven.

Endomondo
Endomondo is niet zomaar een app, maar echt een personal trainer. Voordeel van de app is dat de applicatie veel verschillende sporten herkent, zoals hardlopen, skeeleren en zelfs roeien.

My Fitness Pal
My Fitness Pal houdt op een gemakkelijke manier bij wat je allemaal eet, maar helpt je ook met trainen. In de app vind je niet alleen een handige tool om bij te houden wat je hebt gegeten, maar ook 350 verschillende workouts.

Bijhouden wat je eet in een app? Gebruik My Fitness Pal

Human
Handig: de applicatie Human herinnert je er iedere dag aan om 30 minuten te bewegen. Bij iedere inspanning die langer duurt dan 60 seconden, wordt de app vanzelf actief en houdt de applicatie vervolgens bij hoe lang je hebt bewogen en wat je hebt gedaan.

FitBit
FitBit is een complete app die je alle handvatten biedt om gezonder te leven. De app houdt niet alleen bij hoeveel stappen je hebt gezet, maar ook wat je hebt gegeten, hoeveel je bent afgevallen en ga zo maar door.

FIT Radio
Heb jij echt een lekker muziekje nodig als je aan het sporten bent? Dan kun je de applicatie FIT Radio op je telefoon zetten. Deze app draait niet zomaar muziek, maar de perfecte upbeat muziek om mee te gaan hardlopen.

FitStar
Als je regelmatig in de sportschool te vinden bent om te fitnessen of dit veel thuis doet, is FitStar een handige app voor jou. Op basis van jouw huidige fitness niveau en doelstellingen, selecteert deze app de beste oefeningen.

My Asics Run Training
Wil je jezelf trainen om te hardlopen, bijvoorbeeld omdat je met een wedstrijd mee gaat doen? Dan kun je jezelf trainen met behulp van de applicatie van Asics: de My Asics Run Training applicatie.

RockMyRun
RockMyRun is een leuke app om te downloaden als je van hardlopen houdt. Op basis van je rentempo en/of hartslag kiest deze app een leuk muziekje voor tijdens het sporten, zodat je altijd een passende beat hebt bij je workout.

Runmeter
Ook Runmeter is een handige app voor mensen die regelmatig gaan hardlopen. Helaas alleen te downloaden voor iOS gebruikers, maar wel een handige app om al je statistieken en data over het hardlopen in bij te houden.

Spotify
Je zou de app bijna vergeten, maar je kunt ook muziek luisteren tijdens het sporten met Spotify. Dit kan gratis, maar ook met een voordelig abonnement van 9,99 euro per maand.

 

Deel dit artikel:


Ook interessant