Foto’s en video’s snappen met Snapchat

Home Social Foto’s en video’s snappen met Snapchat

Snapchat is een populaire app waarmee je foto’s en video’s naar je mede-Snapchatters stuurt. Het grote verschil met andere foto-apps en chat-apps: je foto’s en video’s verdwijnen.

De berichten die je met Snapchat stuurt, worden namelijk na een aantal seconden na ontvangst bij de ontvanger automatisch gewist en de foto of video is dan voor de ontvanger niet meer terug te halen. Het bericht is definitief verdwenen.Hoe lang je ontvanger naar je Snap (Snapchat-bericht) mag kijken, stel je zelf als verzender in. De ontvanger aan een afteller in de rechterhoek van het scherm zien hoe lang hij of zij nog heeft om naar je foto te staren.

“Maar als ik de foto wil bewaren die ik ontvangen heb, maak ik toch gewoon een screenshot?” zul je je afvragen. Ja, je kunt een screenshot maken van de ontvangen foto. De verzender krijgt dan wel een melding dat jij een screenshot hebt gemaakt.

Snapchat is beschikbaar voor iOS en Android.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.