Vanaf Outlook 2003 is het mogelijk om een foto toe te voegen aan je contactpersoon in Outlook. De foto van je contactpersoon hoeft niet in perfecte kwaliteit, want hij wordt heel klein weergegeven.

Als je dan in Outlook een e-mail ontvangt zie je in een oog opslag van wie de mail is, want de foto staat erbij. In Outlook 2010 kun je zelfs een deelvenster Personen instellen. Dan krijg je een scherm onder de mail te zien met alle gegevens van de betreffende contactpersoon.

Hoe voeg je een foto toe in Outlook?

  • Open de contactpersoongegevens door op de juiste naam te dubbelklikken
  • Klik op de knop Afbeelding van contactpersoon toevoegen
  • Selecteer een bestandsnaam en klik op Openen
  • De foto wordt ingevoegd

Om de foto te wijzigen of te verwijderen klikt u erop met de rechtermuisknop en kiest u Afbeelding wijzigen of Afbeelding verwijderen.

Wil je een instructievideo zien kijk dan hier: Hoe voeg je een afbeelding toe aan een contactpersoon in Outlook .

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.