3 slimme apps voor Instagram

Home Social 3 slimme apps voor Instagram

Je ziet een mooie selfie op Instagram en je wilt hem delen met je Instagram-volgers. Of je wilt inzoomen of opslaan. Dingen die je met Instagram niet kan doen. Maar wel via deze onderstaande apps.

Inzoomen

iPhone-gebruikers gaan in hun telefoon naar Instellingen, daarna naar Algemeen, daarna klik je op Toegankelijkheid en dan naar Visuele hulpmiddelen en ga naar Zoom. Zet Zoom aan.

Android-gebruikers kunnen inzoomen in Instagram met de app Zoom for Instagram. Installeer de app, kopieer de deel link van de foto vanuit Instagram en je kunt inzoomen in Zoom for Instagram.

Delen

Retweeten van andere foto’s zoals tweets op Twitter kan helaas niet in Instagram zelf. Maar wel met Repost for Instagram voor Android en iPhone. In de app log je in met je Instagram. Klik op een foto en als je de foto wilt delen, klik je op Repost. Bewerk je de repost en tik nogmaals Repost en klik op het blauwe pijltje (2 maal). Klaar met bewerken? Klik op het vinkje.

Opslaan

Foto’s van anderen sla je makkelijk op met de app InstaSave voor iPhone en Android. Kopieer de deellink van een foto in Instagram. Open InstaSave, plak de link en download de foto.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.