Kerst is altijd een speciaal moment van het jaar. Een tijd van samenzijn, vrede op aarde en familie. En natuurlijk kerst apps op je smartphone.

ElfYourself by Office Depot

Geen zin om kerstkaarten te schrijven? Deel dan je kerstwensen simpel via je telefoon. Met de app ElfYourself gebruik je foto’s van de gezichten van je vrienden en familie. Je plakt ze op het lichaam een kerstelf, je kiest een leuk lied en voilá. Deel je kerstwensen in een hilarisch filmpje.

Christmas Gift List/Santa’s bag

Ben je al de tel kwijt met al die cadeaus? Gebruik dan de Christmas Gift List-app. In de app kun je instellen hoeveel cadeaus je per persoon wilt en wat het budget is. Ben je bang dat iemand gaat spieken in je app, zet er dan een wachtwoord in om je kerstlijst te bewaken.

Kerstmis Radio/Christmas Music

Duizenden kerstliedjes om helemaal in de kerststemming te komen. Christmas Music is een app met meer dan 10.000 liedjes. Kerstmis Radio laat je kiezen tussen vele kerst radiozenders wereldwijd.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.