InternetCryptoDe 8 meest praktische cryptocurrency apps

De 8 meest praktische cryptocurrency apps

Het valt niet te ontkennen dat cryptocurrency steeds populairder worden, steeds meer mensen houden zich dan ook bezig met deze nieuwe markt. Bitcoin heeft misschien op dit moment een dipje, maar dit kan echt snel veranderen. Investeren is dus nooit verkeerd! Hoe zorg je er alleen voor dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van cryptocurrency?

Je smartphone is een prima hulpmiddel om jouw investering handig in de gaten te houden. Je hebt hem altijd bij je, hierdoor kan je op ieder moment van de dag kijken of alles nog wel zo goed gaat met jouw investering. Dit is dan ook de reden dat we voor jou een aantal van de beste cryptocurrency -apps zullen laten zien, die elke crypto fanaat zou moeten hebben.

Coinbase

Coinbase is een van de eerste echt grote spelers als het aankomt op het verkopen van Bitcoin, Ethereum en andere digitale  munten. Coinbase’s app voor iOS en Android stelt gebruikers in staat om cryptocurrencies te kopen en te verkopen en om live alle prijzen bij te houden. Het is ook een digitale portemonnee voor jouw crypto valuta, hierdoor weet je zeker dat jouw investering beveiligd is. Sommige mensen vinden dat de kosten een beetje aan de hoge kant zijn, maar laat dit je er niet van weerhouden om Coinbase te gebruiken. Het is echt dé eerste app die je zou moeten downloaden als je kennis wilt maken met de wereld van de crypto.

CryptoTrax

Heb je al een speciale digitale wallet voor jouw munten? Dan is CryptoTrax de app voor jou. Deze app richt zich namelijk op wat je met je munten moet doen nu je ze in handen hebt. Je hoeft alleen maar jouw transacties in te voeren in de portefeuille van CryptoTrax, vervolgens krijg je de te verwachte winst zien. Dit is de beste manier om bij te houden hoe goed je eigenlijk bent in het verhandelen. Als je je zorgen maakt over een daling of als je wilt investeren in een nieuwe munt dan kan je bepaalde prijswaarschuwingen instellen. Hierdoor weet je precies wanneer de prijs zal gaan dalen of stijgen, op die manier ben je altijd op tijd om actie te ondernemen.

Cryptotrax app

Enjin Wallet

Enjin Wallet wordt aangeboden door hetzelfde bedrijf dat achter Enjin Coin zit. Dit was de allereerste digitale munt die gebruikt werd binnen de game community. Enjin Wallet ondersteunt natuurlijk Enjin Coin, maar je vindt hier nog veel meer soorten cryptocurrencies die je eenvoudig in deze wallet op kunt slaan. Beveiliging is echt een belangrijk onderdeel van de Enjin Wallet. Dit is dan ook de reden dat de app wordt geleverd met de optie om Enjin’s eigen beveiligde toetsenbord en gerandomiseerde toetsen te gebruiken. Wil je jouw digitale munten maximaal beschermen dan is dit echt de app die je moet hebben.

Enjin cryptocuurency wallet app

Investing.com

Een van de grotere spelers op de cryptomarkt is Investing.com. Dit bedrijf bestaat al meer dan 10 jaar en geeft altijd deskundig advies over alle mogelijke soorten investeringen. Precies, hier vallen dus ook de digitale munten onder. Deze app is gericht op het volgen de real-time koersen en op het verschaffen van de nieuwste informatie. Door de eenvoudige werking is dit een prima app om te downloaden, door de waarschuwingen zal je altijd op de hoogte blijven wat er met jouw munten gebeurt.

Wallet App BTC.com

De wallet-app van BTC.com wordt geprezen om het eenvoudige design, de solide beveiliging en natuurlijk om de lage transactiekosten. Het gebruiksgemak maakt het een perfecte app voor zowel beginners als ervaren crypto handelaren. Dankzij deze app beschik je over een hele hoop handige functies, waaronder de mogelijkheid om Bitcoin over te boeken via een QR-code. Gebruikers kunnen Bitcoin rechtstreeks aanschaffen om het zo over te zetten naar hun wallet, uiteraard altijd op een geheel beveiligde manier.

Btc. Com app

Delta

Delta noemt zichzelf de ” ultimate cryptocurrency portfolio tracker tool “. De app stelt je in staat om meer dan 2.000 soorten munten bij te houden. Tevens laat de app de prijsverwachting zien voor munten die nog niet officieel op de markt zijn gekomen, hierdoor kan je nog wel eens een buitenkansje ontdekken. Delta is echt een vrij indrukwekkende app als het aankomt op de vele vaardigheden, dit maakt het tot een app die je zeker zou moeten overwegen.

Cryptonaut

Deze app heeft misschien wel de coolste naam van heel deze lijst, Cryptonaut is dan ook erg bijzonder om te zien. Deze app is ook weer bedoelt voor het bijhouden van de laatste koersen, nadeel aan deze app in verhouding tot de andere apps in dit lijstje is alleen dat hij voor beginners misschien iets te geavanceerd is. Zo zijn er ontzettend veel gedetailleerde opties te vinden, waaronder het verhandelen tegen een andere soort fiat valuta. Dit alles wordt ondersteund door een prachtige interface, geheel met grafieken en tabellen. Als je al bekend bent met de cryptomarkt dan is deze app echt de toevoeging voor jou!

Cryptonaut app

Crypto Tracker

Een eenvoudige tracking app die zijn werk goed doet. Crypto Tracker geef je toegang tot de koersen van verschillende cryptocurrencies in 14 valuta’s, waardoor dit een geweldige app is als je graag op de hoogte wilt blijven. De prijzen zijn real time en worden bijgehouden door Coin Market Cap. Nadeel van deze app is alleen dat hij iets minder functies heeft dan de bovenstaande apps, vandaar dat hij dan ook wat lager op de lijst staat.

Avatar of martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week