Het lijkt een handige functie de conversatieweergave in Gmail, maar het is super onoverzichtelijk. Wat is de conversatieweergave? Dat betekent dat e-mails met een zelfde onderwerp gegroepeerd worden weergegeven.

Dit is heel onhandig en onoverzichtelijk. De conversatieweergave in Gmail kun je als volgt uitzetten:

  • Open je Gmail en klik rechtsboven op tandwiel
  • Kies voor Instellingen en ga naar tabblad Algemeen
  • Zet een vink bij Conversatieweergave uit

Hieronder het bovenste gedeelte is de weergave in Gmail aan en daaronder is de weergave uit, veel overzichtelijker!

Gmail conversatieweergave

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.