In Outlook kun je heel makkelijk een agenda delen. Op den duur weet je niet met wie je allemaal je agenda hebt gedeeld. De machtigingen in Outlook van je Agenda kun je als volgt controleren.

  • Klik links op Agenda
  • Onder mijn Agenda’s zie je Agenda staan
  • Klik met je rechtermuisknop op Agenda en dan Eigenschappen
  • Onder het tabblad Machtigingen vind je de personen die jouw agenda kunnen zien
  • Hier kan je ook iemand toevoegen om jouw agenda te delen

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.