Een snellere computer met Advanced Systemcare

Als je net een nieuwe computer koopt, is dit apparaat altijd ontzettend snel. Dit komt niet alleen omdat er nog niet zo veel programma’s en documenten op een nieuwe pc staan, maar ook omdat een nieuwe computer nog helemaal schoon is. Heb je een computer al langer, dan is dit vaak niet meer het geval. Door het bezoeken van bepaalde websites, het openen van bepaalde bijlagen in (gevaarlijke e-mails) en het downloaden van programma’s en bestanden, komt er allerlei troep op je computer. Het resultaat? Je computer is lang niet meer zo snel en loopt gemakkelijker vast.

Je computer opschonen sneller maken: het is mogelijk met een handige tool

Niets is zo vervelend als een langzame computer. Het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden duurt langer, je zit de hele tijd te wachten tot bepaalde documenten of programma’s geladen zijn en je hebt bovendien meer kans dat je computer vastloopt. Veel mensen die een langzame computer hebben, nemen hier maar gewoon genoegen mee en zitten zich iedere dag te ergeren. Toch is dit niet nodig, want je kunt jouw computer vrij eenvoudig versnellen met een handig programma.

Gebruik je de tool van Advanced Systemcare, dan kun je jouw computer tot 300 procent sneller maken. Dit doe je niet alleen door virussen op te sporen en te verwijderen, maar ook het systeem te upgraden voor betere prestaties. Zie het als een grote schoonmaak van je computer, waarbij allerlei onnodige en gevaarlijke bestanden opgespoord en verwijderd worden. Zelfs computers die al jaren in gebruik zijn, kunnen hierdoor vele malen sneller worden. Een computer die al jaren niet meer gebruiksvriendelijk was, kan door de tool van Advanced Systemcare weer goed te gebruiken zijn.

De functies van Advanced Systemcare

De tool van Advanced Systemcare heeft enkele functies. De belangrijkste functionaliteiten van het programma, zijn de volgende:

  • Het schoonmaken, repareren en optimaliseren van het basissysteem van de computer.
  • Het upgraden van het systeem van de computer voor betere algemene prestaties.
  • Het versnellen van het internet op de computer met de Internet Booster.
  • Windows Register opschoning.
  • Het verbeteren van de prestaties van de harde schijf.
  • Basis bescherming tegen diverse veiligheidsbedreigingen, waaronder virussen en malware.

De tool maakt je computer niet alleen schoon, maar biedt ook bescherming tegen schadelijke bestanden in de vorm van virussen en malware. Zo wordt je computer niet alleen sneller, maar gaat het apparaat ook langer mee.

In een paar klikken is je pc helemaal opgeschoond: duidelijk en snel.

Pc opschonen in paar klikken

Voor welke computers is Advanced Systemcare geschikt?

De tool van Advanced Systemcare is vrij toegankelijk en voor diverse besturingssystemen te gebruiken. Heeft jouw computer Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 of Windows 10, dan kun je deze tool gebruiken om de prestaties van je computer te verbeteren.

Advanced Systemcare: gratis of betaald je computer opschonen sneller maken

Advanced Systemcare wordt gratis aangeboden, maar je kunt er ook voor kiezen om te betalen voor deze tool. Gebruik je de tool gratis, dan kun je alleen gebruik maken van de basisfunctie van de software. Dit betreft het schoonmaken, repareren en optimaliseren van het basissysteem van de computer, zodat je pc sneller wordt. Betaal je voor de software, dan krijg je toegang tot alle functies die in bovenstaande alinea beschreven zijn. De betaalde versie van de software kost 19,99 euro.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om Advanced Systemcare eerst gratis te gebruiken, om vervolgens bij tevredenheid over te stappen op de betaalde versie van het programma. Door het programma eerst te proberen, weet je zeker dat het goed werkt voor jouw computer en de prestaties van je pc inderdaad vooruit gaan.

Meer informatie bekijk onderstaande link:

Meer informatie Advanced SystemCare

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.