Chrome is snel, maar je kunt deze browser nog sneller maken. Wij hebben een tweak gevonden, waardoor het browsen nog sneller gaat.

Met onderstaande aanpassing gaan we werken in het register van Chrome. Pas op dat je niet alles zomaar gaat aanpassen. Wij passen het aantal afbeeldingen aan voor het renderen. Hierdoor worden afbeeldingen sneller geladen.

  • Open je Chrome browser en tik of kopieer onderstaande regel:

    chrome://flags/#max-tiles-for-interest-area

  • Druk op Ctrl + F om te zoeken en zoek op Aantal Rasterthreads
  • Selecteer er 4

Hieronder een screenshot:

Chrome sneller maken

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.