Soms is het goed om Windows opnieuw op je pc te installeren. Uiteraard als in 10 stappen je Windows sneller maken niet meer helpt. Wat is het probleem als je Windows opnieuw installeert? De drivers bij elkaar zoeken. Dit is vaak een flinke klus. Daarom is het handig om eerst een back-up te maken van je drivers.

  • Download hier de van Double Driver
  • Pak het zip bestand uit op een usb stick en start dd.exe
  • Klik op back-up en vervolgens Scan current system
  • Selecteer wat je wilt back-uppen en klik back-up Now

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.