Een hele dag zit je aan een werkstuk te werken en wat gebeurd er de stroom valt uit. De hele dag voor niks aan je document in Word gewerkt. Dit kun je door eenmalig de back-up mogelijkheden in Word goed in te stellen voorkomen. Je bestanden veilig stellen in Word 2007 doe je als volgt:

  • Ga linksboven naar Office knop
  • Kies rechtsonder voor Opties voor Word
  • Links kies je voor Opslaan
  • Zorg dat er een vinkje staat bij Elke 10 minuten AutoHerstel-gegevens opslaan
  • Kies een map door Bladeren te kiezen bij Locatie van Autoherstel

In Word 2010 stel je zo de automatische back-up in Word in:

  • Ga naar bestand en kies opties
  • Kies rechtsonder voor Opties voor Word
  • Links kies je voor Opslaan Zorg dat er een vinkje staat bij Elke 10 minuten AutoHerstel-gegevens opslaan
  • Kies een map door Bladeren te kiezen bij Locatie van Autoherstel

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Ik ben eigenaar van Pctipvandedag.nl. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Cliché, maar de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.